Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g240g989kcal11.5g11.5g99.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 4g16kcal0.1g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g3360kcal32.6g43.6g341g2.4g
Valittu annoskoko448g1680kcal16.3g21.8g170.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna224g840kcal8.2g10.9g85.3g0.6g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328