Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g251g289kcal15.1g12.5g20.1g0g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.3g0g0.2g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 45g19kcal0.3g3.5g0.1g0.7g
Manteli 4g25kcal1g0.3g2.2g0.3g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl13g44kcal1.8g7g0.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1235kcal64.2g88g69.2g5g
Valittu annoskoko448g617kcal32.1g44g34.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna224g309kcal16.1g22g17.3g1.3g
Arvot/100g100g138kcal7.2g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902