Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g351g503kcal70.3g0g24.6g0g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1181kcal154.6g4.4g60.2g1.6g
Valittu annoskoko448g590kcal77.3g2.2g30.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna224g295kcal38.7g1.1g15.1g0.4g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893