Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 28g99kcal3.2g19.7g0.4g1g
Grahamjauho 22g73kcal2.3g13.5g0.5g2.2g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g81g492kcal15.1g4.3g43.6g10.9g
Banaani, kuorittu 151g132kcal1.6g27.6g0.6g2.7g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Ruokasooda 2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Voi 40g292kcal0.5g0.2g32.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g40g151kcal0g39.1g0g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2900kcal56.8g281.6g164.8g33.6g
Valittu annoskoko448g1450kcal28.4g140.8g82.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna224g725kcal14.2g70.4g41.2g8.4g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.4g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844