Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g208g1167kcal20.2g66.6g85.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g80g272kcal1.6g2.4g28g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g160g960kcal33.6g11g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g4798kcal110.8g160g402.6g0g
Valittu annoskoko448g2399kcal55.4g80g201.3g0g
Annoskoko puolitettuna224g1200kcal27.7g40g100.7g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104