Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 46g5.9kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Ruohosipuli 7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 81g107kcal6.8g14.2g1.6g4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 70g45kcal2.2g3.4g2.5g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)70g105kcal11.2g2.8g5.6g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 152g83kcal2.4g20g0.3g1.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g768kcal46.8g83.6g27.2g12.6g
Valittu annoskoko448g384kcal23.4g41.8g13.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna224g192kcal11.7g20.9g6.8g3.2g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964