Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g2.7g7.7kcal0.4g0.1g0.6g0g
Jasmiiniriisi, pirkka25g88kcal1.8g20g0.2g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)75g155kcal11.3g1.6g11.4g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2.5g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)45g36kcal7.5g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Tilli mauste1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g596kcal42.6g47.4g25.6g1.2g
Valittu annoskoko449g298kcal21.3g23.7g12.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna224g149kcal10.7g11.9g6.4g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253