Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g78g24kcal0.8g4.7g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 19g60kcal4.6g8.6g0.4g1.7g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 31g42kcal2.6g5.5g0.6g1.6g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g477kcal40.6g40.8g15g7.8g
Valittu annoskoko449g239kcal20.3g20.4g7.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna224g119kcal10.2g10.2g3.8g2g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413