Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen66g23kcal0.1g5.4g0.1g1g
Kalaliemikuutio 2.9g8.9kcal0.3g1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Katkarapu 73g50kcal10.5g0g0.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%73g62kcal0.7g3.3g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana898g324kcal25g25.8g13g4.2g
Valittu annoskoko449g162kcal12.5g12.9g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna225g81kcal6.3g6.5g3.3g1.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181