Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu58g175kcal2.4g2.3g17.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)73g44kcal0.7g3.3g2.9g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g88g210kcal15.8g0g15.8g0g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g127g418kcal15.2g82.9g2.8g7.6g
Valkoviini kuiva 35g24kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 3.2g10kcal0.3g1.1g0.4g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana898g1934kcal71g185.4g94.8g17g
Valittu annoskoko449g967kcal35.5g92.7g47.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna225g484kcal17.8g46.4g23.7g4.3g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979