Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow700g1974kcal125.3g444.5g6.3g70g
Hirvenjauheliha oma saalis560g627kcal123.2g0g16.8g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g420g546kcal46.2g6.3g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g6294kcal589.4g901.6g121.8g140g
Valittu annoskoko4480g3147kcal294.7g450.8g60.9g70g
Annoskoko puolitettuna2240g1574kcal147.4g225.4g30.5g35g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226