Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3321g1528kcal106.3g159.4g49.8g0g
Mannasuurimo tumma 332g1027kcal33.8g197.3g6g18.3g
Kananmuna kuoreton 365g521kcal45.7g1.1g37.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g159g638kcal0g157.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai219g767kcal26.3g155.6g4.6g6.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g53g165kcal5.8g31.9g3.7g14.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g179kcal0g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g9650kcal435.8g1406.2g242.8g79.6g
Valittu annoskoko4480g4825kcal217.9g703.1g121.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna2240g2413kcal109g351.6g60.7g19.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888