Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)3549g1490kcal347.8g53.2g3.5g0g
Sokeri 754g3061kcal0g753.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton177g37kcal0.5g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g9177kcal696.6g1618.6g7g0.4g
Valittu annoskoko4480g4588kcal348.3g809.3g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna2240g2294kcal174.2g404.7g1.8g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859