Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 280g633kcal44.8g1.4g50.4g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g1400g1652kcal242.2g18.2g61.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1000g426kcal3.8g41g0g0g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Ruusukaali 500g122kcal6.9g9.7g2.5g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g6412kcal617g272.8g236.6g79.6g
Valittu annoskoko4480g3206kcal308.5g136.4g118.3g39.8g
Annoskoko puolitettuna2240g1603kcal154.3g68.2g59.2g19.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959