Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl543g712kcal70.6g2.7g46.7g0g
Sokeri 796g3232kcal0g795.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 764g2620kcal77.8g534.4g9.2g26.7g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Voi 351g2548kcal4.2g1.4g285.6g0g
Maito, Kevyt586g269kcal18.7g28.1g8.8g0g
Mustikka metsä- 1405g619kcal7g89.9g8.4g46.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g20122kcal360.2g2930.4g717.4g146.6g
Valittu annoskoko4480g10061kcal180.1g1465.2g358.7g73.3g
Annoskoko puolitettuna2240g5031kcal90.1g732.6g179.4g36.7g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149