Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl2310g3003kcal302.6g6.9g191.7g0g
Pekoni rasvainen 609g2290kcal73.1g0g225.3g0g
Sipuli (kuorittu)588g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oltermanni, perinteinen805g2898kcal201.3g0g233.5g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)105g756kcal0.1g0.1g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g18350kcal1176.8g90.4g1472.8g28.6g
Valittu annoskoko4480g9175kcal588.4g45.2g736.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna2240g4588kcal294.2g22.6g368.2g7.2g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338