Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1773g2529kcal221.6g5.3g181.7g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g1612g8412kcal103.1g655.9g626.9g43.5g
Hunaja 451g1491kcal2.3g364.6g0g0g
Voi 645g4676kcal7.7g2.6g524.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g34215kcal669.4g2056.8g2665.4g87g
Valittu annoskoko4480g17107kcal334.7g1028.4g1332.7g43.5g
Annoskoko puolitettuna2240g8554kcal167.4g514.2g666.4g21.8g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469