Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja4007g6652kcal669.2g0.4g440.8g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g425g1860kcal23.4g17.8g188.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g17129kcal1392.8g52g1258.6g2g
Valittu annoskoko4480g8564kcal696.4g26g629.3g1g
Annoskoko puolitettuna2240g4282kcal348.2g13g314.7g0.5g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397