Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 512g730kcal64g1.5g52.5g0g
Sokeri 465g1888kcal0g464.7g0g0g
Fariinisokeri465g1889kcal0g464.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1117g938kcal12.3g204.3g4.5g20.1g
Voi 233g1687kcal2.8g0.9g189.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1163g3991kcal118.5g814.1g14g40.7g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g149kcal0g36.8g0g0g
Suklaa tumma 465g2403kcal18.1g247.8g144.2g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g27431kcal433.8g4487.2g808.6g171.2g
Valittu annoskoko4480g13716kcal216.9g2243.6g404.3g85.6g
Annoskoko puolitettuna2240g6858kcal108.5g1121.8g202.2g42.8g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181