Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1438g4932kcal146.5g1006.3g17.3g50.3g
Sokeri 25g103kcal0g25.2g0g0g
Leivinjauhe 63g111kcal3.3g23.9g0g0.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1896g505kcal62.6g58.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 758g952kcal83.4g2g68.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl284g2559kcal0g0g284.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g18323kcal591.6g2232.4g740g101.2g
Valittu annoskoko4480g9162kcal295.8g1116.2g370g50.6g
Annoskoko puolitettuna2240g4581kcal147.9g558.1g185g25.3g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589