Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)477g129kcal6.2g22.9g1g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 1121g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 701g480kcal2.2g4.2g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g561g1918kcal38.7g437.3g2.2g7.3g
Oliiviöljy 39g347kcal0g0g39.2g0g
Voi 39g285kcal0.5g0.2g31.9g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g79g47kcal2g3.9g5.5g0.6g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g505g151kcal5g20.2g1.5g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g959g1151kcal210.9g8.6g33.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g9015kcal531g994.6g229.8g41.6g
Valittu annoskoko4480g4508kcal265.5g497.3g114.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna2240g2254kcal132.8g248.7g57.5g10.4g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290876