Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto1500g4500kcal330g0g360g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g20g172kcal0g0g20g0g
Paprika punainen 960g281kcal9g43.2g3.8g18.2g
Parsakaali pakaste Rainbow1800g360kcal54g36g0g45g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g200g320kcal4.2g7.6g30g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g11265kcal794.4g173.6g827.6g126.8g
Valittu annoskoko4480g5633kcal397.2g86.8g413.8g63.4g
Annoskoko puolitettuna2240g2816kcal198.6g43.4g206.9g31.7g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235