Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g1280g4096kcal281.6g742.4g12.8g153.6g
Sokeri 1280g5196kcal0g1278.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1920g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g18583kcal563.2g4042.2g25.6g307.2g
Valittu annoskoko4480g9292kcal281.6g2021.1g12.8g153.6g
Annoskoko puolitettuna2240g4646kcal140.8g1010.6g6.4g76.8g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976