Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g887g2262kcal52.3g28.4g212g0g
Maitorahka (Pirkka)1109g732kcal133.1g44.4g3.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1774g6033kcal53.2g53.2g621g0g
Sitruunamehu, laimentamaton222g47kcal0.7g3.5g0g0.2g
Sokeri 377g1530kcal0g376.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka22g89kcal0g22g0g0g
Liivate 89g309kcal76g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g22003kcal630.6g1056.4g1672.8g0.4g
Valittu annoskoko4480g11002kcal315.3g528.2g836.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna2240g5501kcal157.7g264.1g418.2g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091