Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita1670g5345kcal167g1085.8g33.4g217.2g
Vehnäjauho, sunnuntai1086g3800kcal130.3g770.9g22.8g32.6g
Leivinjauhe 100g176kcal5.2g37.9g0g0.5g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 80g325kcal0g80.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 187g1654kcal0g0g187.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1336g401kcal38.5g48.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g23405kcal682g4045.6g489.2g500.6g
Valittu annoskoko4480g11702kcal341g2022.8g244.6g250.3g
Annoskoko puolitettuna2240g5851kcal170.5g1011.4g122.3g125.2g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760