Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton2560g2739kcal591.4g0g38.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)1280g1920kcal204.8g51.2g102.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)192g1382kcal0g0g153.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g282g1081kcal67.6g0g92.9g0g
Maustepippuri, annos 1g32g1kcal0g0g0.3g0g
Ruohosipuli 134g30kcal1.9g2.3g0.8g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g14309kcal1731.4g107g776.8g6.4g
Valittu annoskoko4480g7154kcal865.7g53.5g388.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna2240g3577kcal432.9g26.8g194.2g1.6g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153