Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 684g949kcal85.6g2.1g67.1g0g
Sokeri 882g3578kcal0g880.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g93g364kcal0g91.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1514g5195kcal154.3g1059.9g18.2g53g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 373g3302kcal0g0g373.3g0g
Porkkana 933g305kcal5.8g51.9g1.9g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g27385kcal491.4g4172g921g153.6g
Valittu annoskoko4480g13693kcal245.7g2086g460.5g76.8g
Annoskoko puolitettuna2240g6846kcal122.9g1043g230.3g38.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671