Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g2080g11669kcal201.8g665.6g852.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g280g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g1600g9600kcal336g110.4g880g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g47978kcal1107.6g1600g4025.6g0g
Valittu annoskoko4480g23989kcal553.8g800g2012.8g0g
Annoskoko puolitettuna2240g11994kcal276.9g400g1006.4g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104