Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 642g4653kcal7.6g2.6g521.5g0g
Sokeri 872g3541kcal0g871.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 847g1208kcal105.8g2.5g86.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g924g3141kcal23.1g766.7g4.6g18.5g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g26g2.6kcal0.4g0g0g21.8g
Leivinjauhe 51g90kcal2.7g19.4g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g41g164kcal0g40.6g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 51g14kcal1.7g1.6g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g1026g3182kcal60.6g154g256.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g31990kcal403.8g3717.8g1739g81.2g
Valittu annoskoko4480g15995kcal201.9g1858.9g869.5g40.6g
Annoskoko puolitettuna2240g7998kcal101g929.5g434.8g20.3g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047