Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2118g1256kcal207.8g63.5g8.5g0g
Sokeri 360g1462kcal0g359.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai551g1927kcal66.1g391g11.6g16.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g169kcal0g41.9g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1398g1994kcal174.7g4.2g143.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g13617kcal897.2g1720.6g326.8g33g
Valittu annoskoko4480g6809kcal448.6g860.3g163.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna2240g3404kcal224.3g430.2g81.7g8.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104