Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima210g819kcal60.9g0g63g0g
Katkarapu 1400g958kcal202.2g0g15.4g0g
Tomaattimurska 1750g515kcal9.8g92.8g3.5g33.3g
Hunaja 23g75kcal0.1g18.4g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g875g2188kcal87.5g376.3g30.6g61.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g9565kcal727.8g997.4g261g196.4g
Valittu annoskoko4480g4783kcal363.9g498.7g130.5g98.2g
Annoskoko puolitettuna2240g2391kcal182g249.4g65.3g49.1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471