Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1400g3920kcal266g0g308g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1480g518kcal23.7g102.1g1.5g20.7g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1600g1280kcal176g46.4g46.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g11436kcal931.4g297g711.8g41.4g
Valittu annoskoko4480g5718kcal465.7g148.5g355.9g20.7g
Annoskoko puolitettuna2240g2859kcal232.9g74.3g178g10.4g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573