Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1802g2316kcal373.9g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1802g649kcal32.4g115.3g5.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g451g428kcal36g63.1g3.2g36g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g45g72kcal4.1g14g0.1g0.3g
Juustokumina jeera (), annos 6g27g96kcal4.8g12g6g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Ruokasuola jodioitu 45g1.2kcal0.3g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8964g7781kcal916.4g449.8g256.6g92.8g
Valittu annoskoko4482g3890kcal458.2g224.9g128.3g46.4g
Annoskoko puolitettuna2241g1945kcal229.1g112.5g64.2g23.2g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040