Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1403g3927kcal266.5g0g308.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1483g519kcal23.7g102.3g1.5g20.8g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1603g1282kcal176.3g46.5g46.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8976g11456kcal933g297.6g713.2g41.6g
Valittu annoskoko4488g5728kcal466.5g148.8g356.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna2244g2864kcal233.3g74.4g178.3g10.4g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573