Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1378g1677kcal292.9g0g55.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2696g944kcal48.5g172.6g5.4g86.3g
Rypsiöljy 108g954kcal0g0g107.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon90g109kcal3.1g24.2g0g0g
Soijakastike 216g130kcal11.2g20.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8976g7628kcal711.4g434.6g337.2g172.6g
Valittu annoskoko4488g3814kcal355.7g217.3g168.6g86.3g
Annoskoko puolitettuna2244g1907kcal177.9g108.7g84.3g43.2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359