Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g75g32kcal1.2g6.5g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g47g13kcal0.4g2.4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana899g508kcal42.6g21.6g27.8g4.2g
Valittu annoskoko449g254kcal21.3g10.8g13.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna225g127kcal10.7g5.4g7g1.1g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757