Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 104g79kcal2g16.1g0.2g1g
Porkkana 52g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika keltainen 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)63g81kcal11.2g1.4g3.8g0.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.6g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g21g33kcal1.7g1g2.5g0.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g21g35kcal0.7g1.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana899g522kcal32.8g48.4g20.2g6.6g
Valittu annoskoko449g261kcal16.4g24.2g10.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna225g130kcal8.2g12.1g5.1g1.7g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964