Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 87g30kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g12g41kcal0g10g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana899g141kcal1.2g29.6g0.2g2.8g
Valittu annoskoko450g71kcal0.6g14.8g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna225g35kcal0.3g7.4g0.1g0.7g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081