Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2503g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g28g77kcal4.1g0.9g6.3g0g
Jasmiiniriisi, pirkka250g876kcal17.5g200.2g2g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)751g1554kcal112.6g15.8g114.1g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g13g3.8kcal0.1g1.4g0g0.4g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)25g18kcal0.2g2.3g1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)451g360kcal74.8g0g4.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g451g92kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Tilli mauste13g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8980g5965kcal424.4g475.6g258.8g13.4g
Valittu annoskoko4490g2983kcal212.2g237.8g129.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna2245g1491kcal106.1g118.9g64.7g3.4g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253