Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g600g4022kcal0g0g480.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g686kcal59.9g1.6g49g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1301g4463kcal132.5g910.4g15.6g45.5g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.9g1.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1441g1210kcal15.8g263.6g5.8g25.9g
Sokeri 510g2071kcal0g509.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8992g25334kcal423.4g3464.6g1104g143.2g
Valittu annoskoko4496g12667kcal211.7g1732.3g552g71.6g
Annoskoko puolitettuna2248g6334kcal105.9g866.2g276g35.8g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406