Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)640g2240kcal81.9g446.1g12.2g20.5g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 48g140kcal5.3g7.2g10.1g0.2g
Hirvenliha 432g486kcal91.3g0g13g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 800g365kcal24g38.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8992g6783kcal431g991.6g114.6g44.2g
Valittu annoskoko4496g3392kcal215.5g495.8g57.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna2248g1696kcal107.8g247.9g28.7g11.1g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639