Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 10g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g11g45kcal2.5g0g3.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots9g58kcal2.7g1.2g5.1g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g13g114kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g442kcal11.2g3g43.2g1g
Valittu annoskoko45g221kcal5.6g1.5g21.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g111kcal2.8g0.8g10.8g0.3g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.3g48g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640