Kaura-karpalokeksit

Sekoita kuivat aineet, sitten sulatettu rasva ja lopuksi muna ja karpalot.

Kokkareita pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min. Karpalot voi jättää pois tai laittaa tilalle rusinoita/korintteja.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl12g42kcal1.7g7g0.8g1.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g55kcal0g0.1g6.2g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g5.2g18kcal0g4.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g335kcal5.2g44.2g15.2g3.4g
Valittu annoskoko45g167kcal2.6g22.1g7.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna23g84kcal1.3g11.1g3.8g0.9g
Arvot/100g100g372kcal5.8g49.1g16.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122658