Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Perunajauhot,rainbow10g33kcal0g8.1g0g0.1g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 5.9g2.8kcal0g0.5g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3g12kcal0g2.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 5.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g200kcal3g40.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko45g100kcal1.5g20.3g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g50kcal0.8g10.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g222kcal3.3g45g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386