Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g11g44kcal0g11g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g106kcal0.6g25.2g0g1.2g
Valittu annoskoko45g53kcal0.3g12.6g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal0.2g6.3g0g0.3g
Arvot/100g100g117kcal0.7g27.9g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731