-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g16g3.9kcal0.2g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g69kcal6.8g2.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko45g35kcal3.4g1.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.7g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.1g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479