Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g7.1g32kcal0.5g4.8g1.1g0.3g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g7.9g28kcal0.5g0.2g2.8g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g7.9g21kcal0.6g0.9g1.6g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g12g13kcal0.1g1.8g0.6g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 2.4g7kcal0g0.5g0.3g0g
Kahvilikööri2.4g6.8kcal0g0.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g274kcal4g24.8g16g0.6g
Valittu annoskoko45g137kcal2g12.4g8g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g69kcal1g6.2g4g0.2g
Arvot/100g100g303kcal4.4g27.4g17.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743