Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow6.5g36kcal0.1g0.1g3.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)5.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 7.8g3.5kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g256kcal4g38.6g8.6g1.6g
Valittu annoskoko45g128kcal2g19.3g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g64kcal1g9.7g2.2g0.4g
Arvot/100g100g285kcal4.5g43g9.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105