Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g24g45kcal3.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g147kcal8.6g9.6g7.8g1g
Valittu annoskoko45g73kcal4.3g4.8g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g37kcal2.2g2.4g2g0.3g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g8.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857