Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Pellavansiemenöljy11g96kcal0g0g10.7g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g5.3g4.3kcal0g0g0.5g0g
Viinietikka 24g4.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g304kcal0g0.2g33g0g
Valittu annoskoko45g152kcal0g0.1g16.5g0g
Annoskoko puolitettuna23g76kcal0g0.1g8.3g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.2g36.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233